sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Riikka ja Fria tokossa / Paimennustreeniä

Alma "paimentaa"!
Ilonan ( 10 vk ) totuttelemista lampaisiin.

14.2.2009

Riikka ja Fria tokoilivat ekoissa AVO-luokan kisoissa Pieksämäellä saaden ykköstuloksen 165 pistettä. Paljon Onnea Riikka ja Fria!

Minä taas lähdin laumani ( Kira, Alma ja Ilona ) kanssa Sannan kyydillä Valkeakoskelle paimennusoppiin. Monen mutkan jälkeen löydettiin Keski-Korpelan Petelle ja aloitettiin treenit.
Yllätys omista koirista oli se, ettei kumpikaan koiristani osoittanut olevansa paimenkoira...?
Alman suurin haaste siellä oli puhdistaa aitaus papanoista, Kira taas olisi vain ajanut ajamisen ilosta lampaita jos olisi päässyt. Olisin kyllä olettanut, että Almalla olisi ollut edes vähän viettiä mutta ei ainakaan vielä tällä kerralla. Ehkä kokeilen vielä toisen kerran Alman kaa.

Myös pieni Ilona sai ensikosketuksen paimennuksen saloihin. Olin yllättynyt, kun Ilona oli niin rohkea aitauksessa. Muutama kuva yllä meidän treeneistä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ilona on suuri lupaus, kyllä siitä vielä paimenkoira tulee! Johan ne lampaat nyt jo vapisi kun näki Ilonan lähestyvän :)

Anonyymi kirjoitti...

Kira ja Nelson sopivat samaan kastiin. Nelson ajattaisi kans vain ja lujaa, jos pääsisi.

Anonyymi kirjoitti...

Kerttuhan suhtautuu pelokkaasti kaikkiin tuollaisiin kauhistuttaviin "villieläimiin" kuten lampaisiin (ja myös hevosiin) :D

Vakaasti tuo uskoo olevansa jalkapallopaimen, kun niille antaa "silmää". En ole raukalle viitsinyt totuutta kertoa. Niin ja tietysti kissojen kyöräyksen mestari tuo on myös.