perjantai 27. maaliskuuta 2009

Eläinlääkärireissu Alman kanssa!

Eilen illalla oli pakko käydä näyttämässä Alman kaulaa lääkärille. Tuo pieni ja kiltti Ilona nappula kun on roikkunut Alman kaulassa alvariinsa ja rumaa jälkeähän siitä tuli. Aluksi ne olivat vain pieniä rupia, mutta sitten varmaan joku pöpö pääsi sinne rikkoutuneeseen ihoon ja se ihotulehdus alkoi leviämään. Yhdessä kohdassa oli jo 2 euron kolikon kokoinen märkivä läikkä. Aluksi yritin kotikonstein hoitaa, mutta eihän se sillä ohi mene, kun tarvitsee antibiootin. Saatiin myös rauhoittavaa kortisoonipohjaista voidetta, jolla kutina hieman helpottaisi.
Yllä kuva Alman kaulasta.

Ilona on ollut jo olkkarissa ihan vapaana työpäivien ajan ja hyvin on mennyt. Se alkoi haukkumaan aamu puoli viiden jälkeen, niin piti päästää häkistä pois. Pari pientä taloudellista tappiota on tullut, tietokoneen kaapelijohto ja blue tooth. Ne Ilona oli paloitellut kunnolla.

Aluksi Ilona oli emänsä kanssa olkkarissa, mutta nyt tuon Alman kaulavamman vuoksi Kiran kanssa. Tosin mun päivähoitaja pitää n. 1 - 1.5h päivässä Ilonaa antaen samalla päiväsapuskan sille.
Niin se aika vaan menee. Ensi viikolla nuo pennut täyttää jo 4 kk:tta. Ilonasta on tullut pystykorva. Näyttää ihan kojootilta välillä. Korvat ovat niin isot pieneen päähän. Mutta söötti on kun mikä!

3 kommenttia:

Johanna ja Pekko kirjoitti...

Voi Alma, todella pahan näköinen :( ja VOI ILONA sentään! Pikaisia paranemisia sinne! Pekkokin katsoo tossa sen näköisenä et haluaa lähettää terkkuja Anitalle, äidille ja siskolleen, mutta murisee vähän ilonalle kun on äitiä noin käsitellyt.. Laitappa Ilonasta kuvia, olisi kiva katsoa :) Voi kun katoin pentujen vauvakuvia niin meinasin ihan itkut tirauttaa kun ovat niin valtavasti jo kasvaneet, vaikka toisaalta ihana kyllä seurata kasvua ja kehitystä! Pekko on ollut jo kk verran sisäsiisti. Mikä yllätti minut täysin! Odotin et kesällä vasta.. Huomenna mennään Pekon kanssa sitten pentukouluun katsomaan mites se homma luistaa. Nakkeja taskut täyteen, niin luulen et hyvää tulee! :)Hyvää kevättä ja kuulluillaan!

Maahispoppoo kirjoitti...

Voi äippä-rukkaa. meilläkin repivät, muttei päässyt pöpö iskemään. Mutta rapsuttelut karvattomalle. Kaikkensa on äiti antanut teilläkin.

Heimo Huima & Hanna kirjoitti...

Alman haavat näyttää aika hurjilta kyllä! Meillä ei kyllä pelkoa että Heimo pääsisi ennin kauluriin kiinni... :D

Vitsi meillä ei kyllä minkäänlaista hajuakaan sisäsiisteydestä. Huoh. Olispa takapiha!