lauantai 2. toukokuuta 2009

Bisa-järvellä jäljellä ja lenkillä!

Tänään oltiin Katjan ja Tarjan kanssa Bisa-järvellä tekemässä jälkiä ja lenkillä koirien kanssa. Jeddan, Toukon, Ilonan ja Kiran kanssa. Mukana oli myös kelpie Figo, borderterrieri Kafu ja vanha mamma Tara. Almakin oli mukana, mutta juoksun vuoksi joutui odottelemaan autossa lenkin ajan. Nuorisolla meni jäljet hyvin, Kiralla vaan oli taas kerran kamala kiire ja yksi välikeppi jäi metsään. Lopuksi mentiin lenkille 7 koiran voimin.

Jedda jäljestää.
Kira saa palkan kepin löytymisen jälkeen.
Ilona jäljestää
Olin tähän asti luullut Ilonaa hienohelmaksi, joka ei turhaan itseään kastele. Sen luulon sain tänään heittää romukoppaan. Ekaksi Ilona meni Kiran perässä isoon ojabrunniin ja luultiin, että se oli vahinko. Mutta kun päästiin Bisa-järvelle, yhtäkkiä se loikkasikin valtavan loikan järveen ja meni ihan uppeluksiin asti. Sieltä sitten vaan pokkana uiden rantaan. Että näinollen minulla riittää jatkossakin koirien pesemistä ; - ))
Bisa-järvellä oli paljon sammakoita suvunjatkamispuuhissa. Tässä yksi tuli kurkkimaan meitä. No sen Ilonan loikan jälkeen lähdettiin kauemmaksi metsään häiritsemästä.
Siellä se vauhti vaan kiihtyi ja Kira veti joukkoa hurjaan takaa-ajoon.

Ei kommentteja: