sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Myrskyisät TOKO-kisat Porvoossa

Eilen 9.5 -09 kisattiin SBCAK tokokisat Porvoossa. Ja olihan mieleenpainuvat kisat. Lähinnä siksi että myrsky meinasi sotkea kuviot kokonaan. Keli oli vielä ihan hieno kehiä tehdessä ja katoksia kootessa. Mutta tasan klo 10.00 kun koe alkoi, alkoi myös satamaan. Pari tuntia myöhemmin sade muuttui kunnon myrskyksi. Oli roikuttava katoksien reunoissa oikein porukalla, ettei ne lennä ilmaan. Paperit ja tuolit ym. irtonainen kyllä lenteli kiitettävästi ja niitä porukalla juostiin kiinni.

Se hyvä puoli oli, että olosuhteet olivat tasapuoliset kaikille. Mestarit saatiin leivottua ja valitettavasti usea koirakko epäonnistui suorituksessaan. Tunnelma kisoissa kuitenkin ottaen huomioon erittäin vaihtelevan sään, oli hyvä.

Omista kasvateista oli kisassa mukana pitkän tauon jälkeen Turo ja Rami ALO luokassa ja Fria ja Riikka AVO luokassa. Kummallekin jäi vielä treenattavaa Turon saadessa 148.5 p. 2.tulos ja Frian saadessa 122.5 p. Frialle ja Riikalle tuli harmittavasti pari nollaliikettä kolmoskertoimisiin.

Tuubi auttaa Heidiä kehän virittelyssä. Pitää nauhaa paikoillaan!
Tässä taas yritetään pitää katosta paikoillaan, kun myrsky meinasi sen lennättää kokonaan hornantuuttiin. No, hetken kuluttua oli molemmat katokset koottava kasaan myrskyn yltyessä.

Ei kommentteja: