lauantai 30. toukokuuta 2009

Osmo HK 2 ja paimennuskoetoimitsijakurssi Kiikalassa

"Osmo" ja Antti tänään helteisessä hakukokeessa Haminassa. Koe meni hienosti ottaen huomioon säätilan. Henkilöhaku 157, esineet 25 ja tottis 84 yhteensä 266 ja HK 2 koulutustunnus ja 2.s sija! Mahtavat onnittelut Osmolle ja Antille! Alla hieman syksyinen Katja Laitalan ottama kuva parivaljakosta

Kuvassa vasemmalta Zampa, Siesta, Armi, Kira, Alma, Tara ja Ilona
Oltiin paimennuskoetoimitsija kurssilla Kiikalassa Nietosvaaran tilalla. Minnan ja minun kaikki 7 koiraa juoksi edestakaisin 4-5 tuntia ja nyt on rauhallista. Kiitokset Päiville kurssin vetämisestä. Oli ihan hauskaa, vaikka allekirjoittaneen rakit olivatkin hieman vallattomia grillillä. Omenapuun alla oli mukavan viileetä! Vähän ikävämpi tapaus Ilonalle, kun sen piti ihan loppumetreillä juosta sähkölankaan. Mitä lie tullut kun nyt ontuu toista etusta. Pitänee antaa levätä kunnolla ja jos ei ala paranemaan on edessä lääkärireissu.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Voi noita meidän ihania mummeleita.... :) Oli kyllä kiva päivä ja olen sopivasti palanut ei polttele muuta kuin polvia!?!
Minna ja elukat

Johanna ja Pekko kirjoitti...

Ilona se siellä rivissä korvat pystyssä istuskelee, söpö! Onkohan muilla Alman pennuilla pystykorvia? Toivottavasti koipi tulee kuntoon ja saa Ilona viettää mukavan kesän kuten te kaikki! Pekko on kova uimari, jos ei muuta vettä niin toi meidän lähi oja, joka ei kuivu koskaan..ja siinä ei turkki kyllä raikastu!

Anonyymi kirjoitti...

Miten Ilonalla meni lääkärissä?

-Riitta-