maanantai 19. lokakuuta 2009

Siemenet sisässä!

No niin. Nyt sitten on homma hoidettu ja siemenet on sisässä. Jouduttiin sitten käyttämään keinosiemennystä. Yleensä en koskaan ensikertalaiselle nartulle käytä keinosiemennystä, koska mielestäni nartun ja uroksen pitää pystyä hoitamaan homma luomuna. Mutta tässä tapauksessa kun ei ollut haluista ja pystymisestä kysymys vaan lähinnä ensikertalaisen pojan taidoista. Kerttu on ollut koko ajan hyvin yhteistyökykyinen ja haluinen. Coxi oli yrittänyt osumatta oikeaan osoitteeseen niin ahkerasti, että peliväline oli ihan hellänä. Siinä sitten tietysti ne halut vähän myös meni kun paikat on kipeänä.

Mitä tästä opimme? No ainakin sen, ettei kannata antaa niin kauaa yrittää vaan tehdä muita ratkaisuja. Uskon kyllä että Coxi tulevaisuudessa astuu vielä ihan luomuna.

Nyt vain peukut pystyyn, että saadaan tuloksia aikaiseksi. Ultraan viemme, kun sen aika koittaa. Sitten olemme viisaampia.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No on varmaan pili ollut kipeä kun ELL sanoi, että pili on ihan mustelmilla ja pilin päässä haava! Voi toista! Paukut oli tuhlattu neljänä päivänä ja tavara oli "ohutta", mutta onneksi vikkeliä kavereita kuitenkin vielä oli, ell mukaan ihan riittävästi. Mielenkiinnolla odotan progen tulosta, että missä vaiheessa Kertun juoksu nyt oli. Sitten vain vähän pidempää odottelua...
t. Marianne

Sabina ja Matti kirjoitti...

Voi Coxi parka. Sinnikkäästi on ilmeisesti yrittänyt jos on vehjekin helläksi mennyt. :D
Mutta upeaa että ollaan kuitenkin askel lähempänä pentuja, toivotaan että hedelmöitys on onnistunut ja Kertun masussa kasvaa meillekin pieni kasvainen pallo. :)

Sabina ja Matti kirjoitti...

Siis karvaista palloahan tossa tarkoitettiin. Innostuksissaan sitä ei osaa enää kirjoittakaan kunnolla. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla että onnistui! Toivottavasti siemenet rupeavat kasvamaan :)
Terveisin Pauliina ja Henri H.