sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Pientä sälää!

Tänään olin Alman kanssa Purinalla agi-kisoissa ja eihän se ihan putkeen mennyt. Ekalta radalta tuli hylsy ja toiselta yksi virhe. Joten ne nollat odottelee meitä edelleenkin. Virheet olivat ihan omia mokia, kuten odottaa saattaakin. Alma kyllä menee suurella sydämellä ja äänellä rataa niin etten meinaa perässä pysyä. Se kun ei irtoa kovin hyvin minusta, niin saan kyllä rapakuntoisena juosta tosissaan.

Jerry kävi eilen silmäpeilauksessa ja silmät olivat terveet. Jedda ja Demo kävivät lonkkakuvilla keskiviikkona Kankaanpäässä ja ainakin lähtivät Kennelliittoon A:na ja AB:nä. Nyt vain ootellaan virallista lausuntoa.

Kertun astutuksesta / siemennyksestä on huomenna kulunut 2 viikkoa ja ainakaan vielä ei "näy mitään" ihmeempiä tiineyden merkkejä. Mutta niinhän se on aina ollut että 5 - 6:teen viikkoon asti koira on joka toinen päivä tiine ja joka toinen päivä tyhjä. Kerttu menee ultraan 27.11. niin sen jälkeen ollaan viisaampia. Ei muuta kun peukut pystyyn, että siellä olisi pikku Kerttuja ja Coxeja kasvamassa.

Ei kommentteja: