lauantai 6. helmikuuta 2010

Oiva Iisakki Partanen

Tänään lähti "Iisakki" Briskness James Dean, joka jatkossa tottelee nimeä Oiva, kohti uutta kotia Orimattilaan. Kun oikein tarkkaan katsoo, niin Iisakki on ihan Oivan näköinen. Kuvassa lähes koko Partasen perhe, vain rotikka Valto ja kissa Justus puuttuu. Oivan kanssa aloitetaan hakuharkat pikapuoliin. Partasen perheelle paljon mukavia hetkiä rokkitukka-Oivan kanssa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koko Partasen perheelle mukavia hetkiä Oiva Iisakin kanssa. Ja Oiva Iisakille tsemppiä Valto rotikan kanssa. Tervetuloa hakuryhmäämme vierailemaan, mekin voisimme joskus vierailla siellä teilläpäin.
t. Marianne ja Coxi-iskä

Anonyymi kirjoitti...

Oikein on kivasti mennyt ensimmäinen vuorokausi. Oiva-Iisakki tulee jo Valton kanssa ihan mukavasti juttuun. Kissamme on ollut nyt vuorokauden saunalla "herne nänässä".
Kiitos Coxille kutsusta, tulemme joskus mielellämme treeneihinne oppia hakemaan. Samoin tervetuloa meidän treeneihin. Ilmaisutreenit on jo Oivan kanssa aloitettu, ruokaa ainakin haukkuu ;)
T: Oivat

Anonyymi kirjoitti...

Ääntä lähtee Sohvi-Aulikistakin. Jatkuva pärinä käynnissä :D Toivottavasti se saadaan siirrettyä aikanaan treenikentillekin.

T. Piia